Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Thuis op Solder: meimaand, mariamaand!

door | feb 23, 2021 | Pinned post, Uncategorized

Wist je dat de meimaand ook wel bekent staat als de Mariamaand? In de Katholieke kerk wordt dit gevierd. Zo zijn er speciale missen en soms zelfs een hele Maria optocht! Dat noem je ook wel een processie. Aangezien Maria de moeder van Jezus is, is het misschien niet geheel toevallig dat het in de maand mei ook Moederdag is!

Mocht je nog iets willen maken voor moederdag of voor de leuk dan hebben wij een tip: klik hier en maak je eigen Maria diorama!

Jammer genoeg kun je nu niet het museum bezoeken. Maar als Ons’ Lieve Heer op Solder straks weer open is: kom dan naar het museum voor de Feest! audiotour, of de speurtocht met Kapoentje het Lieve Heersbeestje.

Tot ziens in het museum, maar voor nu: veel plezier met knutselen!

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.