Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Partners & Sponsoren

De Stichting Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ontvangt subsidie van de Gemeente Amsterdam ten behoeve van de exploitatie. De subsidie dekt lang niet alle kosten en bedraagt 40% van de totale begroting. Het grootste deel van de benodigde inkomsten genereert het museum dus zelf vanuit kaartverkoop,  locatie verhuur, rondleidingen en andere activiteiten. We werken samen met cultuurfondsen en (zakelijke) partners en zijn op zoek naar nieuwe initiatieven.

We komen graag in contact met bedrijven die belangstelling hebben voor het bijzondere erfgoed dat wij beheren of onze maatschappij gerichte projecten.

De Stichting Museum Ons’ Lieve Heer op Solder heeft een ANBI status, dat wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Schenkingen aan het museum zijn fiscaal aftrekbaar en betekenen veel: Ze zorgen ervoor dat een van de oudste musea van Amsterdam behouden blijft voor de toekomst.

Voor meer informatie of een gesprek om de mogelijkheden te verkennen kunt u contact opnemen met Birgit Büchner via info@opsolder.nl of +31 (0)20 624 66 04.

Dank Gemeente Amsterdam!
Dank Amsterdams Fonds voor de Kunst!
Dank Amsterdams Fonds voor de Kunst!
Dank VSB Fonds!

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.