Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Amsterdam Cultuur-Historische Vereniging

door | mei 5, 2021 | Pinned post

Het museum werkt nauw samen met verschillende organisatie in onze stad, zo ook met Amsterdam Cultuur-Historische Vereniging. De prachtige vereniging biedt cultuurliefhebbers de kans om haar stad op een andere manier te ontdekken.

Zo organiseert de Amsterdam Cultuur-Historische Vereniging o.a. lezingen, (fiets)excursies en cursussen. Elk jaar wordt er een programma samengesteld dat diverse aspecten van de stad belicht. Hiervoor worden specialisten uitgenodigd. Vaak wordt een lezing gecombineerd met een bezoek aan het specifieke gebied.

Wat doet deze organisatie nog meer?
  ☛    Verschaft heldere inzichten
  ☛    Leert u de stad Amsterdam kennen
  ☛    Houdt boeiende excursies en lezingen
  ☛    Is voor iedereen toegankelijk

Naast een beschrijving van de komende evenementen (lezingen, cursus en excursies) bevat de website amsterdamhv.nl een schat aan informatie en vrij toegankelijk.

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.