Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Maarten Elsenburg

door | jan 26, 2021 | Pinned post

Op 25 januari is oud voorzitter van de raad van toezicht van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder, Maarten Elsenburg overleden.
Eind 2017 legde hij zijn officiële taken neer en ontving als waardering voor zijn professionele loopbaan en grote maatschappelijke betrokkenheid een koninklijke onderscheiding.

Maarten Elsenburg betekende een groot verschil voor het unieke monument van het museum dat een katholieke huiskerk uit de 17de eeuw herbergt.
Hij realiseerde zich dat dit erfgoed niet alleen van historisch belang is, maar het verhaal nog altijd relevant en van betekenis is.
Deze visie blijven wij uitdragen en zullen Maarten Elsenburg daarbij herdenken. Dankbaar zijn wij dat hij jarenlang zijn wijsheid en onverwoestbaar optimisme met ons heeft gedeeld.

Namens alle medewerkers, directie en raad van toezicht van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.