Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

TROUWEN OP SOLDER

door | jun 18, 2020 | Pinned post, Uncategorized

“Trouwen in romantische sferen”

De zolderkerk van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder is de meest romantische trouwlocatie in de Amsterdamse binnenstad. En dat al een paar honderd jaar! Geen wonder, want het authentieke oudroze interieur en de zachte verlichting zorgt vanzelf voor de juiste sfeer. Alle verbintenissen voor de burgerlijke stand kunnen plaats vinden in het 17de eeuwse huiskerkje. Een kerkelijk huwelijk behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

In de sfeervolle zaal kunnen in de periode waarin we 1,5 meter afstand houden 30 mensen aanwezig zijn. 

Wij denken met veel plezier met u mee en leveren voor iedereen maatwerk zodat alles naar eigen wens ingevuld wordt. Champagne met taart, bruidssuikers, borrel met hapjes alles staat voor u en uw gasten klaar in het fijne museumcafé. 

Interesse? Neem contact op met Kaija de Valk, via trouwen@opsolder.nl.

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.