Belangrijk

Het voortbestaan van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder loopt ernstig gevaar door het wegvallen van subsidie en het teruglopende aantal bezoekers. Meer weten, klik dan hier. Wilt u het museum steunen en vriend worden? Lees hier meer.

Coronaprotocol

Veiligheid voor u en onze medewerkers

In verband met coronamaatregelen in Nederland volgt Museum Ons’ Lieve Heer op Solder de richtlijnen van de overheid en het RIVM en vraagt bezoekers bij reservering van een ticket akkoord te gaan met deze richtlijnen.

Vriend van het museum? Ook dan reserveert u een dag en neemt u de vriendenpas mee tijdens bezoek.

Heeft u een Museumkaart, Rembrandtkaart, Stadspas, I Amsterdam City Card, Holland Pass voucher of ICOM card? Ook dan dient u een dag te reserveren en de pas mee te nemen tijdens bezoek.

  1. Houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten het monument en volg de route in het museum.
  2. Houd u aan het protocol en volg altijd de aanwijzingen van de aanwezige medewerker op.
  3. Wij hanteren een maximaal aantal van 30 bezoekers tegelijk. U bent verplicht een audiotour mee te nemen zodat wij dit aantal kunnen waarborgen. Deze audiotour is kosteloos.
  4. Tickets voor uw bezoek (ook bij kortingskaarten etc) dienen gereserveerd te worden via www.opsolder.nl.
  5. Het is alleen toegestaan om met meer dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (gezinsverband).
  6. In verband met hygiëne kan er in het museum kan alleen met PIN of contactloos betaald worden.
  7. Maak uw handen direct bij de ingang schoon met desinfecterende gel en schudt geen handen.
  8. Indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid, verzoeken wij u om NIET naar het museum te komen.
  9. Tijdelijk zijn er geen groepsrondleidingen, -arrangementen, -tickets of – activiteiten beschikbaar.
  10. De garderobe van het museum is niet in gebruik. Derhalve dienen rugzakken en tassen, maximaal A4 formaat, meegenomen te worden in de hand of op de buik gedragen te worden. Grotere tassen / rugzakken / koffers zijn niet toegestaan.

Belangrijk

Het voortbestaan van Museum Ons’ Lieve Heer op Solder loopt ernstig gevaar door het wegvallen van subsidie en het teruglopende aantal bezoekers. Meer weten, klik dan hier. Wilt u het museum steunen en vriend worden? Lees hier meer.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u direct een kleine donatie doen aan het museum? Dat kan. Maak gebruik van deze link (Tikkie) om een eenmalige donatie van 3 euro te doen. Hartelijk dank! Meer weten over Vriend worden van het museum en donaties? Klik dan hier.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.