Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Binnenkort te zien: Red Light Arts and Culture

door | apr 26, 2021 | Event, Pinned post

Zodra het museum weer open gaat wordt er alles aan gedaan om zo snel mogelijk een mooi (buiten)concert te organiseren met onze buren van Red Light Arts and Culture.

Red Light Arts and Culture bestaat uit jonge, lokaal wonende en werkende, musici en creatievelingen die een grote affiniteit hebben met kunst en cultuur. Toen zij tijdens de corona crisis studeerden met open ramen en buurtgenoten hoorden applaudisseren, raakten ze geïnspireerd om onze muziek te delen met de buurt. Dit resulteerde in het oprichten van Red Light Arts and Culture. Het team van RLAC wil bijdragen aan de rijke culturele diversiteit in het Wallengebied door middel van kunst en verbindingsmogelijkheden scheppen voor lokaal wonende- en werkende mensen om zo de sociale cohesie in de wijk te vergroten.

Fotograaf: Rebekka Mell

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.