Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Coronaprotocol

Veiligheid voor u en onze medewerkers

In verband met coronamaatregelen in Nederland volgt Museum Ons’ Lieve Heer op Solder de richtlijnen van de overheid en het RIVM en vraagt bezoekers bij reservering van een ticket akkoord te gaan met deze richtlijnen.

  • Houdt rekening bij het reserveren van uw ticket dat bij het gebruik van een vrienden- of kortingspas deze pas meegenomen dient te worden op de dag van het bezoek.
  • Houdt u aan het protocol en volg altijd de aanwijzingen van de aanwezige medewerker op.
  • Tickets voor uw bezoek (ook bij kortingskaarten etc.) graag reserveren via onze website.
  • In verband met hygiëne kan er in het museum alleen met PIN of contactloos betaald worden.
  • Indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid, verzoeken wij u om niet naar het museum te komen.
  • Groepsrondleidingen, -arrangementen, -tickets of – activiteiten zijn mogelijk en via boekingen@opsolder.nl kunt u uw bezoek eenvoudig regelen.

Bezoek

Houd bij het bezoek rekening met de huis– en coronaregels van het museum. Wij zien u graag in Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.

Contact

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder
Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GD Amsterdam
Tel: +31 (0)20 624 66 04 (Di t/m Vr)
Email: info@opsolder.nl

HELPT U HET MUSEUM?

Wilt u Museum Ons’ Lieve Heer op Solder steunen? Dan kan dat middels een eenmalige donatie, of u neemt deel aan het Vrienden-programma. Meer weten? Lees hier hier verder.

Cafe en winkel

In het entreegebouw bevinden zich de museumwinkel en het museumcafé. Het museumcafé is tijdelijk gesloten in verband met corona.